Profilbilde

Grunnen til at jeg føler meg fantastisk, hver dag.

Det er ikke rart at overvekt, dårlig humør og utmattelse er folkesykdommer som dominerer Norge.

Tiår med prosessert mat, giftstoffer og antibiotika har ØDELAGT og DREPT de bakteriene vi sårt trenger i tarmene våre. Kroppene våre er blitt tafatte i kampen mot alle de giftstoffene vi fortsetter å proppe i oss daglig.

Tro meg, jeg vet. Som terapeut har jeg tatt i mot tusenvis av fortvilte menn og kvinner som har prøvd alt. Det er virkelig ingenting som har hjulpet folk mer – enn å tilføre gode bakterier til tarmene.

Heldigvis, kommer flere og flere forskere til konklusjonen at tarmen er viktigere enn vi tror – MYE viktigere. Ikke bare står den for vår fysiske helse – også vår mentale helse er helt avhengig av at bakteriene i tarmen vår lever i hopetall.

Da jeg startet med fermentering i 2007, hadde jeg ingen anelse over hvor mange rørende tilbakemeldinger jeg skulle få.

Hundrevis av kvinner og menn (som ikke trodde det fantes håp), har fortalt meg om fantastiske forandringer i livene deres. Det er snakk om problemer som har vårt i årevis – som har løst seg selv, ved å innføre litt fermentert kost i hverdagen.

Symptomer som har forsvunnet, kiloer som har blitt borte og en uant energi som har fått folk til å gjennoppstå. 

Det er en grunn til at TUSENVIS er i gruppen min på facebook, har kjøpt oppskriftene mine og vært på kurs hos meg. Fermentering gjør undere.

Ikke ta mitt ord for det – prøv selv. Det er alt for enkelt og moro til at du skal unngå å prøve det, og elske det.

På mitt online kurs vil du få alt du trenger å vite, og litt mer. På filmene kan du se AKKURAT hvordan jeg gjør det, når som helst, hvor som helst og når som helst. 

I tillegg får du tips gode som gull – så du lager smaker som gir vann i munn. 
Komplimentene er ikke få når du prøver mine oppskrifter, det kan jeg love deg.

Om du følger mine tips, slipper du å stille spørsmålet «Hva har jeg gjort galt?». 

I kursene mine, lærer jeg deg de hemmelighetene som gjøre at du kan fermentere perfekt, ned til hver minste detalj.
 

Lag, spis og føl deg fantastisk med fermentering.

“Bente holder sine kurs med stor innlevelse og kunnskap, krydret med en god og lun humor. Det er en fryd å være med på kursene og det er veldig inspirerende.” – Bente Skullerud Næss

august 17, 2017

No comments, be the first one to comment !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

top
Design og utvikling av Kult Byrå